Winkelmand

Covid-19 maatregelen

Artevino neemt de volgende maatregelen n.a.v. Covid-19:

1.5M AFSTAND

Heel onze bedrijfsruimte is zo ingericht dat de 1.5 meter afstand ten allen tijde bewaard kan blijven. Dit zowel in de winkel als in kantoren, magazijn en laad-los ruimte. In de winkel betekent dit dat we aan onze klanten vragen om achter de touwbarrière te blijven. Op deze manier kunnen we hen ten allen tijde wijnadvies blijven geven. Wijnen degusteren zit er momenteel jammer genoeg niet in.

Tijdens het wachten wordt een afgelijnde zone ter beschikking gesteld, zodat u op een veilige afstand de wijnen reeds kan aanschouwen.

MAXIMAAL AANTAL KLANTEN IN DE WINKEL

Aan onze klanten wordt gevraagd om maximaal met drie tegelijk in de winkel te vertoeven, zodat ten allen tijde de 1.5 afstand regel gewaarborgd kan worden, ook wanneer er meerdere medewerkers tegelijk actief zijn in de winkel.

ONTSMETTING

Onze bedrijfsruimte krijgt een grotere poetsinterval, om extra ontsmetting van alle deurklinken, togen, burelen, sanitair, … te garanderen.

Bancontact en computer klavieren worden na elk gebruik ontsmet. Deurklinken worden meermaals per dag ontsmet.

MATERIALEN TER BESCHIKKING VAN KLANTEN / LEVERANCIERS EN MEDEWERKERS

Op de cruciale plaatsen in ons bedrijf worden volgende materialen overvloedig ter beschikking gesteld:

  • alcoholgels
  • wattenstaafjes (voor gebruik bancontact)
  • wergwerp handschoenen

THUISWERK

Zoveel mogelijk vragen wij onze medewerkers om van thuis te werken, wat ook perfect werkbaar is. Op deze manier zijn onze landschapskantoren niet meer in gebruik of wordt er gelijktijdig gewerkt met een minimum afstand van 4 meter tussen.