Winkelmand

Bezoek onze vinotheek: hét adres voor een fantastische fles! Voor beklijvende boutique wijn moet u hier zijn.

Moderne wijnshop

In de sfeervolle, modern ingerichte wijnshop staan alle wijnen netjes geëtaleerd. Een attractief assortiment boutique wijnen staat keurig op een rij en ongetwijfeld zit uw persoonlijke pareltje erbij. Bij ons geen rommelige hoekjes of een veredeld magazijn: de focus ligt op de klant en op de wijn.

PASSIE EN VAKKENNIS

Heb je graag wat hulp bij het kiezen? Wij staan voor u klaar met enthousiasme en expertise! Gepassioneerde wijnadviseurs staan u graag bij met raad en zorgen op basis van uw wensen voor een voorstel op maat.

Als kenner op zoek naar die ene bijzondere fles?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Drink je graag een goed glas maar bent u nog niet thuis in het unieke universum van wijn? Ook dan moet u bij Artevino zijn. We maken graag tijd om u persoonlijk te leren kennen én u ‘vloeibaar’ te verwennen.

RUIME OPENINGSUREN

De vinotheek van Artevino is geopend van woensdag t.e.m zaterdag, doorlopend van 10.30 u tot 18.00u. Op maandag en dinsdag maken we graag wat meer tijd vrij voor onze professionele klanten. Hebt u ons dan als particuliere klant  toch nodig voor dringende zaken? Aarzel niet om een afspraak te maken. Artevino sluit niet voor een jaarlijkse vakantie: we zijn het hele jaar open en we hopen dat u graag en geregeld zal binnenlopen.

Er zijn een aantal momenten waarop de winkel sluit: op officiële feestdagen knijpt het Artevinoteam er even tussenuit.

Stel een vraag