Winkelmand

Vinotheek

Tijdens een bezoek aan onze vinotheek ontdekt u de heerlijkste boutique wijnen. Er staan permanent een 60 tal wijnen geopend, dewelke u vrijblijvend kan proeven vooraleer uw keuze te maken. Een team van professionele wijnadviseurs staat voor u klaar in een gemoedelijke, sfeer.

Artevino vinotheek

Moderne wijnshop

In de sfeervolle, modern ingerichte wijnshop staan alle wijnen overzichtelijk naast elkaar geplaatst, zodat u een goed overzicht hebt van het ruime aanbod boutique wijnen. Geen rommelige hoekjes en dozen opeengestapeld; dat past niet in de moderne wijnvisie van Artevino.

Passie en vakkennis

Gepassioneerde wijnadviseurs geven u vrijblijvend, gepersonaliseerd wijnadvies en trachten in te spelen op uw smaakvoorkeuren. U mag, maar hoeft helemaal niets over wijn te kennen om bij ons te genieten van een overheerlijke en boeiende wijnwereld.

Openingsuren Artevino

Ruime openingsuren

De vinotheek van Artevino is geopend van woensdag tem zaterdag, doorlopend van 10u30 tot 17u30.

Op maandag en dinsdag kan u eveneens bij ons terecht na afspraak. Op deze dagen maken we graag wat meer tijd vrij voor onze professionele klanten voor degustaties, opmaak wijnkaarten, … Particuliere klanten kunnen na afspraak ook terecht op maandag en dinsdag.

Het hele jaar zijn we voor u geopend, Artevino sluit niet voor jaarlijks verlof, wel voor officiële feestdagen.

Locatie

U treft onze vinotheek op een parkeervriendelijke locatie in het centrum van Sint Antonius – Zoersel.

Adres: Achterstraat 140, 2980 Sint Antonius – Zoersel

Tel: 0032 (0)3 340 89 49

Email: info@artevino.be