Winkelmand

Feestservice

Organiseert u binnenkort een geweldig feest, een sfeervolle receptie of mega event? Maak dan gebruik van onze uitgebreide feestservice.

Organiseert u binnenkort een geweldig feest, een sfeervolle receptie of mega event? Maak dan gebruik van onze uitgebreide feestservice. Bij aankoop van uw wijnen kan u gratis (*) gebruik maken van ons assortiment wijnbenodigdheden en feestmaterialen. Daarnaast kan u via de wijnen afhalen of laten leveren in consignatie. Of kiest u “all the way” voor onze wijnbar op locatie?

Wijnbenodigdheden en feestmaterialen

Bij aankoop van uw feestwijnen bij Artevino kan u gratis (*) gebruik maken van tal van wijnbenodigdheden en feestmaterialen:

 

feestservice Artevino

Wijnbenodigdheden:

  • wijnglazen
  • ijsemmers
  • ijsblokken
  • koelingen (kofferkoeling, koelaanhangwagen, …)
Piaggio Ape wijnbar

Overige feestmaterialen:

  • receptie tafels
  • Piaggio Ape oldtimer wijnbar
  • Design wijnbar vervaardigt uit 20ft zeecontainer

Consignatie: genoeg wijn en geen overschotten!

Kies ervoor om uw wijnen af te halen of te laten leveren in consignatie; bestel iets meer zodat u zeker toe komt en blijf na afloop niet met overschotten zitten!

Enkel de werkelijk verbruikte flessen worden aangerekend. Laat u zeker adviseren omtrent benodigde aantallen, onze wijnadviseurs zijn ervaringsdeskundige op dat vlak!

Wijnbar op locatie

Wijnbar op locatie

Artevino neemt u alle zorgen uit handen met onze unieke “wijnbar op locatie”. Voor kleinere feesten en recepties is onze Piaggio Ape Oldtimer de gedroogde eyecatcher die de sfeer mee bepaalt. Onze wijnadviseurs schenken een glaasje bubbels, wijnen, vers geperst sinaasappelsap of wat dacht u van een heerlijke cocktail (gin tonic, vermouth, …).

Voor grote events ontvangt u uw gasten in stijl met onze unieke design containerbar, desgewenst aangevuld met houten terrassen, design meubilair, planten en overkappingen. Vraag vandaag nog naar de uitgebreide mogelijkheden bij uw wijnadviseur!

Huwelijksborrel

Huwelijksborrel

De huwelijks borrel is een origineel gebaar, waarmee jullie de aanwezige gasten bij de huwelijksviering bedanken voor hun aanwezigheid. Vaak zijn hier ook mensen aanwezig die niet op de receptie en/of het avondfeest aanwezig zijn. Voor hen is het dus een zeer aangename verrassing als men bij het buitengaan van de kerk, stadhuis of gemeentehuis een drankje aangeboden krijgen.

Van de huwelijksborrel is voorafgaand aan de dienst nog niets te merken. Wij doen de opstelling van de materialen pas nadat uw gasten de kerk zijn binnengegaan. Het blijft voor de aanwezigen dus aan verrassing tot bij het buitengaan van de viering. De dranken worden uitgeserveerd vanaf de “Piaggeo Ape” een prachtige oldtimer driewieler uit 1967 met laadbak vol Champagne, Spumante of Cava in ijs.  Daarnaast voorzien we enkele mooie design receptie tafels waarop uw gasten kunnen genieten van een lekkere, verfrissende aardbei of andere hapjes (indien gewenst) i.s.m. Teranga Quality Catering (teranga.be).

Ontdek hier onze brochure voor de Artevino huwelijksborrel.