Winkelmand

Over Artevino

Een jong, gedreven en eigenzinnig team, dat resoluut de kaart trekt van de boutique wijnen. Ga met ons mee op ontdekkingsreis en verlaat de platgetreden paden op zoek naar de interessantste kwaliteitswijnen.

PROEF, BELEEF EN ONTDEK DE BESTE BOUTIQUE WIJNEN IN DE CULINAIRE WERELD VAN ARTEVINO, GEPRODUCEERD DOOR WIJNMAKERS MET PASSIE EN EEN VISIE.

Onze deur staat open …

In de provincie Antwerpen bestaat ons klantenbestand voornamelijk uit particulieren, horeca, bedrijven en evenementen.

Daarbuiten treedt Artevino ook op als nationaal importeur – groothandel met als voornaamste klanten wijnhandelaren en wijnshops.

Een vernieuwende wijnvisie …

Met Artevino reizen we de hele wereld af op zoek naar de allerbeste boutique wijnhuizen. Deze kleine, vaak familiale producenten weten typiciteit en innovatie uitstekend te combineren met hun ambachtelijke werkwijze en een groot respect voor de natuurlijke omgeving!

Ontdek, proef en beleef …

Ontdek deze unieke wijnen in de vinotheek van Artevino, waar u ten allen tijde kan proeven vooraleer uw keuze te maken. Permanent hebben we zo’n 60 flessen geopend voor u.

Of maak kennis met onze boutiquewijnen tijdens één van de befaamde Artevino degustaties, in onze popup wijnbars of op culinaire evenementen als Wezel Culinair. Ontdek hier al onze activiteiten

Hebt u weinig tijd om langs te komen, dan kan u de wijnen ook simpelweg online bestellen in onze handige webshop, waarnaar deze razend snel geleverd worden.

Feestservice Artevino

Service … bij Artevino smaakt het net iets lekkerder.

En dat hebben we bij Artevino zeker begrepen! Om te beginnen hechten we zeer veel belang aan het perfect begeleiden bij uw wijnkeuze. Bent u een echte wijnkenner en bekend met ons assortiment; loop dan gerust vrolijk onze vinotheek binnen of ga online op zoek naar uw favoriete fles. Wenst u echter wat meer advies dan adviseren we u maar al te graag bij uw wijnkeuze. Misschien wilt u wel proeven van één van de vele geopende flessen in onze vinotheek vooraleer u uw keuze maakt!

Organiseert u binnenkort een feestje of evenement? Maak dan handig gebruik van onze uitgebreide feestservice, waarbij u de wijnen kan afnemen in consignatie en gratis gebruik maakt van onze wijnbenodigdheden (glazen, koelingen, …).

More than wines … 

Ga mee op ontdekkingsreis doorheen de fascinerende wereld van kleuren, geuren en smaken. Doorheen de wijnwereld van
Artevino met de talrijke degustatie formules die we bieden. Artevino is zoweel meer dan een importeur van de allerbeste boutique wijnen. Beleef de wereld van wijn in al haar facetten! Ontdek hier alles over onze privé degustaties en cursussen.

Hand-picked people

Christophe – “Vintage 1984”

Christophe is, sinds zijn achttiende, oprichter en zaakvoerder van Artevino. Wat als een piepklein verhaal startte in de ouderlijke garage groeide jaar na jaar uit tot de innovatieve wijnhandel en vaste waarde van vandaag.

Naast het dagelijkse management, surft Christophe van vinotheek naar bureau en richting onze horeca klanten. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de aankoop van onze wijnen, waardoor hij een verwoed verzamelaar is van airmiles.

Favoriete wijnland: Italië

En als het even niet over wijn gaat … dan is Christophe mogelijk de kinderen aan het entertainen of op het water te vinden als windsurfer, kitesurfer, zeiler of wakeboarder. Genieten van lekker eten en de wereld afreizen blijft ook een favoriete bezigheid.

Je kan Christophe het snelste bereiken per mail: christophe@artevino.be of telefonisch op kantoor: 03 340 89 49.

Erika Heusdens

 

Erika – “Vintage 1985”

Erika is onze drijvende administratieve kracht, verantwoordelijk voor; financiën, orderverwerking, secretariaat, accijnzen, … Hoe ze dit juist doet weten we nog steeds niet, maar ze combineert deze taak feilloos met het adviseren van onze klanten in de vinotheek van Artevino. Van opleiding is ze licentiaat in informatica en plastische opvoeding, iets waarin ze een 5 tal jaren actief was. Na een intensieve WSET opleiding, ging ze fulltime aan de slag bij Artevino.

Favoriete wijnland: Italië

 

En als het even niet over wijn gaat …  dan brengt Erika het liefst tijd door met de kinderen, is ze creatief bezig of vertoeft ze op en aan het water. Gastronomie is nooit veraf en ook zoveel mogelijk van de wereld zien blijft één van dé persoonlijke doelstellingen voor Erika.

Je kan Erika bereiken per mail: erika@artevino.be of telefonisch op kantoor: 03 340 89 49.

JARON – “VINTAGE 1994”

Wijnadviseur en “hands on” man van Artevino die weet van aanpakken en erop staat de gasten / klanten een warm en eerlijk wijnadvies te geven.

Favoriete wijnland: Spanje

 

En als het even niet over wijn gaat … dan vinden we Jaron terug aan de bbq, knutselt hij handig iets in elkaar of zoekt hij de culinaire gezelligheid op.

Je kan Jaron bereiken per mail: jaron@artevino.be of telefonisch op kantoor: 03 340 89 49.