Winkelmand

Voor de horeca is Artevino zoveel meer dan “een leverancier”.

Genieten doet u hier: setting, service, aanbod en wijn als kwalitatief klavertje vier!

De wijnen van Artevino zijn te vinden in  restaurants, wijnbars en gezellige cafés overal te lande: in deze zaken zijn vakmanschap, passie en kwaliteit steevast van de partij, en dan is Artevino er als wijnpartner maar wat graag bij. Omwille van een sfeervolle setting, passioneel personeel en een uitstekende kaart zijn deze zaken een bezoekje meer dan waard!

Partners in wine: Artevino als rechterhand van de Horecaklant

Onze klanten en vrienden zijn de dagelijkse ambassadeurs van onze wijnen. We willen jullie dan ook optimaal bedienen! Omdat het onze filosofie is én omdat jullie alleen het beste verdienen!

Artevino tracht veel meer te zijn dan een “leverancier”. Zie ons als een partner, op wie u te allen tijde beroep kan doen. Nood aan wijnadvies? Yes, please!  Uw kaart aan het samenstellen? Aarzel niet om binnen te lopen of te bellen. Op zoek naar een geschikte sommelier? Artevino denkt mee!  Nood aan extra expertise in de wondere wereld van de wijn? Ook daarvoor moet u bij onze ervaren experts zijn!

Kies resoluut voor onze “boutique” wijnen. Onze focus? Exclusieve wijn, zonder elitair te zijn.   Ontdek ons gevarieerde gamma en trakteer uw klanten op een exclusief en correct geprijsd glas in plaats van op de gebruikelijke industriële plas. Artevino staat garant voor een boeiende en kwalitatieve wijnreis aan een correcte en concurrentiële prijs. De uitmuntende Artevino service krijgt u er gratis bij.

Bel, mail of kom gewoon langs voor een vrijblijvende babbel, een kennismakende degustatie of een gezellige drink. We luisteren graag naar uw plannen en denken met plezier mee na over dé ideale wijnservice!

Stel een vraag