Winkelmand

Horeca

Voor de horeca is Artevino zoveel meer dan “een leverancier”. Zie ons als een partner, waarop u ten allen tijde beroep kan doen voor wijnadvies, het opstellen van menu kaarten, het bijschaven van uw wijnkennis, en zoveel meer.

Artevino horecatips

Great people, great places, great service, the best wines

De wijnen van Artevino zijn te vinden in verschillende restaurants, wijnbars en gezellige cafés. Overal waar vakmanschap en kwaliteit overheerst zijn we er met onze wijnen graag bij. We werken al jaren samen met unieke horeca zaken verspreid in onze provincie en ver daarbuiten. Heerlijke plekken om als wijnliefhebber te genieten van een goed glas wijn en een lekkere hap in een sfeervolle plaats.

Ontdek hier alvast enkele persoonlijke tips, van zaken we zelf al meerder malen tot laat zijn doorgezakt …

Artevino horeca

Quality wines, quality service, quality partnership

Onze klanten en vrienden zijn de dagelijkse ambassadeurs van onze wijnen.

Artevino tracht veel meer te zijn dan een “leverancier”. Zie ons als een partner, waarop u ten allen tijde beroep kan doen voor wijnadvies, het opstellen van menu kaarten, mee zoeken naar een geschikte sommelier, het bijschaven van uw wijnkennis. Kies resoluut voor onze “boutique” wijnen, i.p.v. de industriële wijnen die u overal tegenkomt, en serveer uw klanten een exclusieve topkwaliteit tegen een competitieve prijs! De uitmuntende Artevino service krijgt u er gratis bij. Bel, mail of kom gewoon langs voor een vrijblijvende babbel, een kennismakende degustatie of gezellige drink. We luisteren graag naar uw plannen en denken met plezier mee over dé ideale wijnservice!