Winkelmand

Domaine Lafage

Domaine Lafage, Zuid-Franse godendrank nu ook op de Artevinoplank

Met gepaste trots kondigen we deze ronkende Roussillonreferentie aan. Het legendarische Lafage wordt wereldwijd als een van de meest prestigieuze producenten van Zuid-Franse zaligheden gezien. In de rekken pronken vanaf nu acht absolute aanraders met een prettig prijskaartje!

Een rijke geschiedenis, een hip en hoogstaand heden en een schitterende toekomst
Innovatieve ideeën in een klassiek kader: het beste van twee werelden

Die laatste liefde bracht hen naar wijngebieden in alle uithoeken van de Nieuwe Wereld, waar ze gretig nieuwe dingen leerden en het allerbeste absorbeerden. Toen ze de fakkel bij Lafage overnamen, verenigden ze die innovatieve inzichten met de eeuwenoude expertise en het typische terroir van Roussillon. Dit gelaagde maar geslaagde huwelijk werd een instant klassieker en op twee decennia ontpopten Jean-Marc en zijn wijnen zich tot levende legende.

Als de verleidelijke vlag de lekkere lading dekt: (i)conische flessen met een heerlijke inhoud

Lafage was één van de eerste wijnhuizen om te beseffen dat het oog ook wat wil: naast de papillen worden ook de pupillen verwend, met visueel verleidelijke flessen. Zo zagen Jean-Marc en Eliane als een van de allereersten het prachtige potentieel van glazen flessenstoppen, een ‘mooie’ methode die gestaag aan populariteit wint. Ook aan de vorm van de flessen wordt de nodige aandacht besteed. Zo is de goddelijke Gallica een elegante eyecatcher in de Artevinorekken: de knappe conische fles springt meteen in het oog en de rosé maakt de hoge verwachtingen volledig waar.

ONTDEK HIER ALLE WIJNEN VAN DOMAINE LAFAGE >>>

Lafage Gallica Rosé
Lafage Nicolas
Lafage La Grande Cuvée Blanc
Lafage Authentique Rouge
Lafage Cadireta Blanc
Lafage Coté Sud Rouge
Lafage Coté Est Blanc
Lafage Côte Rosé