Winkelmand

Eindejaarsdegustatie Artevino

Save the date for something great

Eindejaarsdegustatie Artevino

Artevino’s eindejaarsdegustatie is het heerlijke hoogtepunt van het wijnjaar: tijdens een langgerekt feestweekend trakteren tal van bevlogen producenten je op hun vloeibare verhalen én een smakelijke selectie topwijnen. Ook de enthousiaste equipe van Artevino zet zijn beste beentje en flessen voor. Verwacht je aan veertien wijnmakers, een tienvoud aan flessen en een sprankelende sfeer, met ongedwongen ontmoetingen bij een goed glas en een heerlijk hapje.

LOCATIE

Hoek / Van Arte

Handelslei 115, 2980 St. Antonius-Zoersel

 

RESERVEREN OF NIET? 

Voor de zittende degustataties op donderdag en vrijdag, vragen we om uw tafel te reserveren daar de plaatsen beperkt zijn. Op zaterdag en zondag bent u van harte welkom op onze “walking wine tasting”, waarvoor reserveren niet nodig is.

zittende degustatie met reservatie:

  • donderdag 17/11 van 19.00u tot 21.00u (VOLZET)
  • vrijdag 18/11 van 19.00u tot 21.00u (VOLZET)
  • vrijdag 18/11 van 21:30u tot 23.30u (reserveer hier je plaats)

walking wine tasting zaterdag en zondag:

  • zaterdag 19/11 van 14.00u tot 19.00u
  • zondag 20/11 van 14.00 u tot 19.00 u
14 wijnmakers uit de hele wereld tekenen present!

LAST BUT NOT LEAST: AAN DE ARTEVINOTAFEL LATEN WE JULLIE GRAAG KENNISMAKEN MET DE NIEUWIGHEDEN UIT ONS AANBOD WERELDWIJNEN!

Artevino doet zijn naam eer aan: wijn én kunst op de eindejaarsdegustatie

Een feestelijke gebeurtenis vraagt uiteraard om een feestelijke setting: het ‘verjaardagsfeestje’ gaat door op Artevino’s feestlocatie op de Handelslei, waar een van de mooiste magazijnen van het land werd omgetoverd tot prachtige proefruimte. Dat mag je letterlijk nemen: dankzij de beeldende bijdrage van lokaal kunstenaar Bert Prins worden naast de papillen ook de pupillen verwend. Binnen de eerder beperkte Belgische Pop-Art scene heeft Bert Prins met zijn stijl een eigen plek veroverd. Hij combineert hiervoor de traditionele schilderkunst –acryl op doek- met beelden die hij aan zijn fototoestel ontleent, en digitaal bewerkt tot een attractief ontwerp. Een zeer recente ontwikkeling in zijn oeuvre zijn werken in “mixed media”, met integratie van fotografisch materiaal.