Winkelmand

Huwelijksborrel

HUWELIJKSBORREL

Geef uw huwelijk een originele twist met de unieke Piagio Ape oldtimer bar. Als verrassende huwelijksborrel aan de kerk of als sfeervolle eyecatcher op uw receptie. Geniet van de heerlijkste Cava, Spumante, Champagne, Gin Tonics en tal van andere dranken (ook niet alcoholisch uiteraard …).

HUWELIJKSBORREL AAN DE KERK / STADHUIS

De huwelijks borrel aan de kerk of stadhuis is een origineel gebaar, waarmee jullie de aanwezige gasten bij de huwelijksviering bedanken voor hun aanwezigheid. Vaak zijn hier ook mensen aanwezig die niet op de receptie en/of het avondfeest aanwezig zijn. Voor hen is het dus een zeer aangename verrassing als men bij het buitengaan van de kerk, stadhuis of gemeentehuis een drankje aangeboden krijgen.

Van de huwelijksborrel is voorafgaand aan de dienst nog niets te merken. Wij doen de opstelling van de materialen pas nadat uw gasten de kerk zijn binnengegaan. Het blijft voor de aanwezigen dus aan verrassing tot bij het buitengaan van de viering. De dranken worden uitgeserveerd vanaf de “Piaggeo Ape” een prachtige oldtimer driewieler uit 1967 met laadbak vol Champagne, Spumante of Cava in ijs.  Daarnaast voorzien we enkele mooie design receptie tafels waarop uw gasten kunnen genieten van een lekkere, verfrissende aardbei of andere hapjes (indien gewenst) i.s.m. Teranga Quality Catering (teranga.be).

UNIEKE EYECATCHER OP UW RECEPTIE / HUWELIJKSFEEST

Op de receptie vormt deze wijnbar een unieke en sfeervolle eyecatcher als originele bar. Naast de oldtimer bar, kan Artevino tevens instaan voor extra staantafels, koelingen, decoratie, bedienend personeel, catering hapjes, oesterbar, …  … We bespreken graag met u de verscheidene mogelijkheden.

Ontdek hier onze brochure voor de Artevino huwelijksborrel.

Deze diashow vereist JavaScript.