Winkelmand

Huwelijksborrel

Huwelijksborrel

HUWELIJKSBORREL

De huwelijksborrel is een smakelijke én vermakelijke ‘d(r)ankuwel’ : door de aanwezigen na de viering op een drankje te trakteren, toont u spontaan én smakelijk dat u hun aanwezigheid weet te appreciëren. Vaak zijn hier ook mensen die niet op het ‘officiële’ feest van de partij zijn, en dan is zo’n drankje een aangenaam bedankje! Artevino is uw preferentiële partner voor deze verfrissende verrassing. En een verrassing is het echt: er is nog niets te zien bij het binnengaan van het gemeentehuis of de kerk en pas tijdens de dienst gaat de Artevinoploeg aan het werk.

Na de viering ontpopt onze prachtige Piaggio Ape zich als the place to be: de prachtige driewieler uit 1967 is op zich al een magneet, maar met een laadbak vol ijsgekoelde champagne, cava of spumante hebben we de aandacht écht beet. We voorzien ook enkele design receptietafels, waaraan uw gasten gezellig een glas kunnen drinken en op het kersverse koppel kunnen klinken. Een klein hapje is de kers op de taart, al is die woordkeuze hier wat ongelukkig: wij serveren uw gasten een lekkere, verfrissende aardbei of andere hapjes (indien gewenst) i.s.m. Teranga Quality Catering (teranga.be). Ontdek hier onze brochure voor de Artevino huwelijksborrel.

UNIEKE EYECATCHER OP UW RECEPTIE / HUWELIJKSFEEST

Op de receptie vormt deze wijnbar een unieke en sfeervolle eyecatcher als originele bar. Naast de oldtimerbar, kan Artevino tevens instaan voor extra statafels, koelingen, decoratie, bedienend personeel, cateringhapjes, oesterbar … We bespreken graag met u de verscheidene mogelijkheden.

Ontdek hier onze brochure voor de Artevino huwelijksborrel.

Deze diashow vereist JavaScript.