Winkelmand

EEN HEERLIJK GLAS WIJN IN CORONA TIJDEN

VINOTHEEK OPNIEUW OPEN VANAF 6/05 MET NIEUWE OPENINGSUREN

EEN HEERLIJK GLAS WIJN IN CORONA TIJDEN

Een goede gezondheid… Wensen die we op 1 januari op automatische piloot overmaken, worden door onverwachte omstandigheden plots heel wat dringender en dwingender.
Zorg meer dan ooit heel goed voor jezelf en voor anderen. Koester elkaar in warme sociale contacten, zij het op een veilige afstand.

We zeggen het in een wijnwinkel honderden keren per jaar, maar brengen die belangrijke boodschap nu in de meest letterlijke zin van het woord. Santé. Gezondheid. Stel het wel en hopelijk keert het tij snel. En omdat we écht vinden dat jullie het beste verdienen, willen we jullie met een aangepaste aanpak nog steeds optimaal bedienen. Wij durven er stellig op te hopen dat u op deze manier toch lokaal blijft kopen!

Op deze pagina houden we jullie van een aantal nieuwigheden op de hoogte én bestrijden we met sappige suggesties de droogte: blijf in uw kot, maar doe daar gerust eens zot!

Nog steeds uw rechterhand, maar dan op afstand

Artevino is er meer dan ooit voor u: de verpakking verandert dan wel, de inhoud blijft identiek. Met grote graagte adviseren we u telefonisch (03 340 89 49) of via mail (info@artevino.be) bij al uw wijnvragen. Aarzel niet om ons te contacteren: we zullen er alles aan doen om u te assisteren en de gebruikelijke service te garanderen. De vinotheek is opnieuw geopend sinds 6/05.