Winkelmand

Winemaker’s dinner Misty Cove

sublieme spijs en dito drank met de meest expressieve producent op de Artevinoplank

Winemaker’s dinner Misty Cove

Winemaker’s dinner Misty Cove: sublieme spijs en dito drank met de meest expressieve producent op de Artevinoplank

DE ZOMER BEGINT DIT JAAR DRIE MAANDEN VROEGER! OP 12 MAART VERWELKOMEN WE EEN ENTHOUSIASTE KIWI: JARROD ENGLEFIELD VAN HET NIEUW-ZEELANDSE MISTY COVE TRAKTEERT ONS DIE AVOND OP SAPPIGE VERHALEN EN NOG SAPPIGERE WIJNEN. ZELF ZORGEN WE VOOR EEN WAAIER AAN HEERLIJKE HAPJES EN GASTRONOMISCHE GERECHTEN.

Misty Cove is al jaren een ronkende referentie bij Artevino. Deze producent uit Marlborough heeft een patent op sappige smaakbommen: de hoofdrol is weggelegd voor sublieme sauvignon blanc en fruitige pinot noir, maar Misty Cove experimenteert ook graag én goed met minder voor de hand liggende rassen als albariño, grüner veltliner en gewürztraminer. De slogan ‘The wine for the good times’ vat de missie van onze notoire Nieuw-Zeelander perfect samen: de wijnen zijn het smakelijke schoolvoorbeeld van ‘gebotteld geluk’. Als prof maakte Jarrod Englefield furore op het cricketveld, en met hetzelfde energieke enthousiasme verovert hij nu de wijnwereld. Jarrod loodst ons door het grandioze gamma van Misty Cove en laat ons gulzig proeven van zijn verhalen en zijn wijnen. En bij die Nieuw-Zeelandse godendrank hoort uiteraard eten van de bovenste plank! Artevino telt maar liefst drie volleerde chefs in zijn rangen, en dit trio toppers bundelt zijn gastronomische genie in een meesterlijk menu. Het belooft een (g)astronomische avond te worden!

TIEN TOPWIJNEN PASSEREN DE REVUE BIJ EEN SMAKELIJK SHARINGMENU

Misty Cove staat garant voor laagdrempelige lekkernijen met een heel hoog fungehalte.
Volledig in lijn met deze fantastische filosofie, serveren we een smakelijk sharingmenu met vijf verrukkelijke gangen. Een handvol heerlijkheden dus, die telkens het gewaardeerde gezelschap krijgen van twee Nieuw-Zeelandse topwijnen die het gerecht in stijl begeleiden.Verwacht je aan een frisse en frivole keuken, die meesterlijk matcht met het krokante karakter van de wijnen.

DATUM – TIJDSTIP

woensdag 12 maart

We verwelkomen je graag bij Van Arte, waar de festiviteiten om 19.00 u starten!

LOCATIE

Wijnbar Van Arte, Handelslei 115 – 2980 St. Antonius-Zoersel

www.vanarte.be

PRIJS EN RESERVEREN

De kostprijs van dit smakelijk avondje uit bedraagt 89 euro.
Het aantal plaatsen is beperkt: reserveren kan eenvoudig via deze link.