Winkelmand

OPENFLESDAGEN UITGESTELD

21 - 22 maart

OPENFLESDAGEN

Openflesdagen uitgesteld… 
Nood breekt wet: in die optiek hebben we de OpenFlesDagen ‘on hold’ gezet. We houden er echter aan om niet af- maar uit te stellen en geven jullie zo snel mogelijk een nieuwe datum om naar af te tellen. In april zo god of het lot het wil en in het andere geval duimen we voor ‘mei coronavrij’.

 

 

 

Van Arte welkom op Artevino’s OpenFlesDagen

Graag nodigen we je uit in Artevino’s splinternieuwe setting Van Arte voor de tweedaagse degustatie op 21 en 22 maart. In navolging van de tijdsgeest zorgen we voor een ‘aanstekelijk’ aanbod. We verwelkomen een handvol heerlijke producenten, die met trots en enthousiasme hun smakelijke selectie komen voorstellen.

Voor een gulle greep uit de rest van het gevarieerde gamma kan je terecht aan de Artevinotafel. Naast fantastische wijnen staan er ook heerlijke hapjes en een sprankelende sfeer op het menu.

 

PROMOTIES

Naar goede gewoonte pakken we ook dit jaar weer uit met een promotie op onze boutique wijnen: er geldt een 11+1 op alle ‘open flessen’ (promotie alleen geldig bij aankoop van 12 identieke flessen en niet cumuleerbaar met andere promoties, bongovino, specifieke (horeca)kortingen …)

 

KinderHOEKJE

Neem gerust de kids mee voor een gezellige namiddag: we voorzien een leuk kinderhoekje met drinks en hapjes voor het jonge geweld.  Ze zullen zich niet vervelen, terwijl u rustig kan proeven en genieten!