Winkelmand

OPENFLESDAGEN 20 – 21 – 22 maart

20 - 21 - 22 maart

OPENFLESDAGEN

Van Arte welkom op Artevino’s OpenFlesDagen

Graag nodigen we je uit in Artevino’s splinternieuwe setting Van Arte voor de driedaagse degustatie van 20 t.e.m. 22 maart.

Artevino’s aanwinsten zijn allemaal van de partij: Vigna uit Wijnegem speelt een thuismatch en Kalos en Oak Farm steken de grote plas over en zakken vanuit Argentinië en Californië af naar Zoersel. Daarnaast verwelkomen we zes ronkende referenties die Artevino al jaar en dag voorzien van drank van de bovenste plank.

Voor een gulle greep uit de rest van het gevarieerde gamma kan je terecht aan de Artevinotafel. Naast fantastische wijnen staan er ook heerlijke hapjes en een sprankelende sfeer op het menu.

 

PROMOTIES

Naar goede gewoonte pakken we ook dit jaar weer uit met een promotie op onze boutique wijnen: er geldt een 11+1 op alle ‘open flessen’ (promotie alleen geldig bij aankoop van 12 identieke flessen en niet cumuleerbaar met andere promoties, bongovino, specifieke (horeca)kortingen …)

 

KinderHOEKJE

Neem gerust de kids mee voor een gezellige namiddag: we voorzien een leuk kinderhoekje met drinks en hapjes voor het jonge geweld.  Ze zullen zich niet vervelen, terwijl u rustig kan proeven en genieten!