Winkelmand

Masterclass – Food & wine pairing

MASTERCLASS “FOOD&WINE PAIRING”

Doelgroep

Deze cursus richt zich tot iedere gastronomische liefhebber. De basis cursus van Artevino gevolg hebben is een groot pluspunt. Doch als je graag proeft, ruikt en geniet van heerlijke maaltijden, maar de basiscursus nog niet gevolgd hebt, ben je ook meer dan welkom hoor!

Inhoud

We overlopen en proeven de verschillende basis smaken van wijn en experimenteren samen hoe we deze perfect pairen bij de juiste smaken a.d.h.v. bijpassende hapjes.

Een klein beetje theorie, maar vooral veel praktijk: we beoordelen 6 verschillende wijnen en genieten daarbij van de perfect match!

Christophe Lecoque, zaakvoerder van Artevino en tevens chef kok in zusterbedrijf Teranga Quality Catering, verzorgt deze boeiende en culinaire masterclass.

Doelstelling

Bedoeling is om nadien meer te genieten van de ideale combinaties tussen wijn en gerecht en de juiste wijnkeuze op restaurant te kunnen maken.

pRAKTISCH

daTUM MASTERCLASS

DINSDAG 6 NOVEMBER 19:45 tot 22:15

locatie

Vinotheek Artevino: Achterstraat 140, 2980 St. Antonius Zoersel

Tel: 03 340 89 49

PRIJS

40.00 Euro p.p.

wijnen, hapjes en schriftelijke cursus inbegrepen.

INSCHRIJVEN

Stuur een mailtje, met in het onderwerp: “inschrijving masterclass food & wine pairing” naar erika@artevino.be

met daarin vermelding van uw naam, voornaam, gsm nummer en eventuele medecursisten die u mee wilt inschrijven. Vervolgens zenden we u een rekening toe, dewelke u vooraf dient over te schrijven.

Na betaling bent u definitief ingeschreven.

Is de cursus volzet? Stuur dan gerust ook een mailtje met uw gegevens, we houden u dan op de hoogte van aankomende, nieuwe cursusdata.