Winkelmand

Een Zoerselse blend die de klanten verwent!

L’ Artevino nouveau est arrivé: een unieke Zoerselse blend die een breed publiek verwent!

Van harte welkom op de website van Artevino.
Dit is dé plek om te grasduinen in wijnen met een verhaal. In ‘ons verhaal’ staat de klant centraal.
En omdat we echt vinden dat jullie het beste verdienen, willen we jullie in aanbod én service optimaal bedienen.

Bij die queeste naar kwaliteit volgden we ons hoofd én ons hart, en vanaf 1 april 2019 neemt Artevino een nieuwe start: met trots en overtuiging kondigen we aan dat NieuweWereldWijnen en Artevino fuseren, om jullie als klant een grandioos gamma en een schitterende service te garanderen.

Het beste van twee werelden

Met grote goesting en vol vertrouwen beslisten twee ‘partners in wine’ om voor deze toekomstgerichte transitie te kiezen. Als klant kan u genieten van een uitgebreid en uitstekend aanbod en van gebundelde expertise en energie.

In aanbod én aanpak bieden we jullie het beste van twee werelden.
Uiteraard is de nieuwe wereld nog prominent van de partij, naast ronkende referenties uit de hele wereld. In heel het attractieve assortiment garanderen we een optimale kwaliteit-prijs voor de klant: bij Artevino gaan alom geprezen en aantrekkelijk geprijsd wel degelijk hand in hand!

Voor een adembenemend aanbod bent u bij Artevino aan het juiste adres. Een grandioos gamma is uiteraard belangrijk, maar met een schitterende service zetten we de kers op de ‘kaart’.

Samen sterk: ‘klantaardige’ kwaliteit als kroon op het werk

Mogen we het nog één keer luid en duidelijk zeggen? We willen jou als klant in de watten leggen.
Dat voornemen kunnen we nu ook echt realiseren, omdat we met een passionele en polyvalente ploeg een optimale ondersteuning kunnen garanderen. Iedere medewerker mag zich uitleven in zijn of haar domein, waardoor energieke expertise en hartelijke hulp bijna vanzelfsprekend zijn.

De hele ploeg van het ‘nieuwe’ Artevino brandt alvast van verlangen om jullie met open armen te ontvangen! Heel graag tot snel!

Artevino vinotheek
feestservice Artevino